ICT

producten
ADX levert, installeert en configureert een zeer breed aanbod aan automatiseringsproducten. Van eenvoudige desktopcomputers tot geavanceerde serversystemen, (voip)telefooncentrales, randapparatuur zoals beeldschermen en printers, maar ook netwerkproducten en software van o.a. Microsoft, Adobe, VMWare en Veeam.

Beheer &

monitoring
Wij staan er voor dat uw automatisering altijd optimaal en volgens uw wensen werkt.
Dit bereiken wij door uw systemen continu te monitoren, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Hierdoor kunnen wij bij storingen (en preventief) snel ingrijpen en de schade beperken, vaak al voordat u het in de gaten heeft!

eSeason

software
eSeason is een zeer gebruiksvriendelijk beheerprogramma voor recreatiebedrijven (Campings, bungalowparken, jachthavens, toer operators...) dat Europees marktleider is. Meer dan 2800 bedrijven in Europa (Nederland, België, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje, Portugal) werken dagelijks met UniCamp en eSeason.

Onze diensten

 • Systeembeheer
  Wij dragen er zorg voor dat uw automatisering altijd optimaal functioneert. Met een goed werkende automatisering voorkomt u veel ergernis en bespaart u tijd (en dus geld). Door het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst verzorgen wij dit volledig voor u, zodat u zich met een gerust hart kunt bezighouden met waar U goed in bent: uw bedrijf runnen!
 • Remote Monitoring
  Door 24 uur per dag en 7 dagen per week al uw systemen te monitoren, zijn wij in staat om zowel preventief als bij storingen snel in te grijpen en daarmee stilstand tegen te gaan, zodat u zich volledig op uw eigen activiteiten kan richten. 
 • Managed antivirus
  Onze Managed Antivirus oplossing is volledig geïntegreerd in de monitoring agent, waardoor u er geen omkijken naar heeft en tegelijk altijd goed beschermd bent. Uiteraard leveren wij ook de benodigde security appliance om uw netwerk tegen indringers van buitenaf te beschermen.
 • Online Backup
  Met onze Online Backup service kunnen wij u garanderen dat uw data veilig (gecodeerd) in een Nederlands of Duits datacenter wordt bewaard. Zo kunt u altijd bestanden terughalen die (per ongelijk) verloren zijn gegaan. Het systeem werkt volledig automatisch, hetgeen u ontzorgt.
 • Disaster Recovery
  Wel eens nagedacht wat te doen als uw bedrijf volledig plat gaat door bijvoorbeeld brand? Onze Disaster Recovery dienst maakt het mogelijk om te allen tijde in een zeer korte tijd uw server(s) weer volledig operationeel te hebben op een virtueel platform, dit in combinatie met onze Online Backup Service. Graag informeren wij u nader over de mogelijkheden.
 • Internet services
  Naast webhosting bieden wij u de mogelijkheid uw domeinnaam of -namen bij ons te registeren, waarbij wij dan ook uw e-mail verkeer kunnen regelen, eventueel in combinatie met een geavanceerde online spamfiltering.