Digitale telefooncentrale

  • AsteriskNOW
  • AgfaPhoto

ADX bouwt, installeert en onderhoud digitale VOIP telefooncentrales op basis van OpenSource Asterisk.
Afhankelijk van uw wensen kunnen we al een centrale leveren in een doosje dat net groter is dan een creditcard. Het aantal aangesloten telefoontoestellen moet dan minder dan 10 zijn.

Wij kunnen de software installeren op een fysieke machine (werkstation of server), maar indien u reeds virtualisatie toepast ook in de vorm van een VM (virtuele machine).
De mogelijkheden bij de inzet van deze digitale centrales zijn enorm. Naast integrate met bestaande CRM systemen en Outlook, ontwikkelen wij zelf ook applicaties (centraal telefoonboek, bellen vanuit een webbrowser of bv. het integreren met uw website om zo een terugbelverzoek te automatiseren) om het contact met uw klanten nog gemakkelijker te maken.
Uw oude antwoordapparaat wordt vervangen door zijn digitale equivalent, waarbij u ingesproken berichten eventueel op uw telefoon als email kunt ontvangen. Hierbij kan het antwoordapparaat automatisch ingeschakeld worden. IVR functies maken het mogelijk dat u uw klanten door uw systeem geleid en alleen de toestellen rinkelen op de gewenste afdeling. Uw personeel hoeft niet op kantoor te zijn, maar via een app op een mobiel apparaat, IP-toestel of softphone (programma of laptop of computer) vanaf iedere willekeurige locatie bellen, terwijl het voor de gesprekspartner lijkt of uw medewerker op kantoor is. Gesprekken kunnen worden opgenomen en u krijgt inzicht in de gevoerde telefoongesprekken. Op basis van het gebelde nummer kunnen we automatisch de beste voip-provider kiezen, of d.m.v. sip bridge een oude ISDN of telefoonlijn gebruiken. Tevens kan in geval van storing bij een specifieke provider een alternatieve route gekozen worden.

Nog geen reacties.

Laat uw reactie achter